Εκτύπωση
PDF

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.ΒΙ.ΔΙ.Μ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

20/01/22

Ανάπτυξη φαρμάκου και Αρχές Φαρμακευτικής Πολιτικής

Το παρόν σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες του χώρου της Υγείας και της Οικονομίας, φοιτητές των συναφών γνωστικών πεδίων, αλλά και κάθε κάτοχο πτυχίου ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης που επιθυμεί να κατανοήσει το ρυθμιστικό πλαίσιο του φαρμάκου στη χώρα και τον ΕΜΑ και τις αρχές διαμόρφωσης σύγχρονης φαρμακευτικής πολιτικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο:

Εκτύπωση
PDF

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

11/10/2022 ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟ email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ΤΗΛ. 6946496908
Εκτύπωση
PDF

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

28/09/2022 Ζητείται αδειούχος φαρμακοποιός για να εργαστεί σε φαρμακείο της Ρόδου. Πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6949828837.
Εκτύπωση
PDF

Ζητείται υπάλληλος

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ζητείται υπάλληλος για να εργαστεί στο φαρμακείο Ελένης Πιπίνου , δυνατότητα συνεχούς ωραρίου. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Επικοινωνiα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας:

τηλ. 22410 38151
fax. 22410 38153
email. farmsyldod@gmail.com

Φορμα Επικοινωνιας

 

Φωτογραφίες

spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight

Newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία

Name:
Email: