Ζέφυρος - Ρόδος, 85100 - Κτίριο ΔΟΥ, 6ος Όροφος 2241038151
Tηλέφωνο:

2241038151

Δευτέρα - Παρασκευή

8:00 π.μ - 4:00 μ.μ

Email:

farmsyldod@gmail.com

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΕΕΑΦ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ NOVARTIS

21/03/2016

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η Novartis Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια της  εκστρατείας «Άκου το Σώμα Σου». Μια σημαντική πρωτοβουλία που σαν στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για πρόληψη και σωστό έλεγχο μιας σειράς σημαντικών ασθενειών αλλά και την καθοδήγηση των ασθενών στο σωστό μονοπάτι διάγνωσης, μέσα από το πρωτοβάθμιο σύστημα φροντίδας υγείας.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε δυο πυλώνες:

  • Πρώτος πυλώνας, η εκπαίδευση των φαρμακοποιών όλης της χώρας, μέσα από διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Η θεματολογία των σεμιναρίων θα περιλαμβάνει ενημέρωση και νεότερα δεδομένα για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών που απαντώνται καθημερινά σε ασθενείς που επισκέπτονται τα φαρμακεία όλης της χώρας.

  • Δεύτερος πυλώνας, η υποστήριξη της εκστρατείας ενημέρωσης, από ιατρικές επιστημονικές εταιρίες,  που θα προτρέπουν τα μέλη τους να υποδέχονται στα ιατρεία τους, ασθενείς που παραπέμπονται από φαρμακοποιούς, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Άκου το Σώμα σου». Οι εξετάσειςαυτές, θα διενεργούνται ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη φορά.

Η εκστρατεία ενημέρωσης «Άκου το Σώμα σου» και οι δράσεις υποστήριξης της, θα εξελίσσονται μέσα στη χρονιά και σταδιακά θα εμπλουτίζονται με επιπλέον υπηρεσίες υγείας για τους ασθενείς.(τα σεμινάρια τρέχουν από τον Ιανουάριο αλλά μπορείτε να τα δείτε σε επανάληψη)

Γιατί να το παρακολουθήσουμε?

  • Για επιμόρφωση
  • Για ενημέρωση στη διαχείριση του ασθενή με ΧΑΠ , Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση, Διαβήτη και άλλα νοσήματα που επισκέπτεται το φαρμακείο σας

Γιατί να απαντήσουμε στις ερωτήσεις στο τέλος του σεμιναρίου?

  • Γιατί μόνο τότε θα μπορούμε να εφαρμόσουμε υπηρεσίες υγείας μέσα στο φαρμακείο μας (μέσω της εκστρατείας «’Άκου το Σώμα σου»)
  • Γιατί πριμοδοτούνται με 1 credit

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει ο φαρμακοποιός?

1. Να μπούμε στο site του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr) και να κάνουμε εγγραφή στο πεδίο webinars (αν έχουν κάνει εγγραφή παλιότερα, δεν χρειάζεται εκ νέου)

2. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης εγγραφής από το ΙΔΕΕΑΦ θα μας σταλεί mail επιβεβαίωσης με username & password

3. Από εκεί και πέρα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το webinar και το ΙΔΕΕΑΦ θα μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις

4. Μέσα στο site και εφόσον συνδεθείτε, θα μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την εκστρατεία « Άκου το Σώμα σου».

Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι φαρμακοποιοί που θα παρακολουθήσετε τα διαδικτυακά σεμινάρια να απαντήσετε 5 ερωτήσεις στο τέλος του σεμιναρίου που διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

fs12 edapy
fs12 sydagografisi
fs12 eopyy
fs12 pfs
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας
Tηλ. 2241038151
Εφημερίες Ρόδου
Εφημερίες Νησιών

Login