Ζέφυρος - Ρόδος, 85100 - Κτίριο ΔΟΥ, 6ος Όροφος 2241038151
Tηλέφωνο:

2241038151

Δευτέρα - Παρασκευή

8:00 π.μ - 4:00 μ.μ

Email:

farmsyldod@gmail.com

Δελτίο τύπου από το συνδυασμό «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου»

08/11/2016

Από το συνδυασμό «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου»

Ρόδος, 8 Νοεμβρίου2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθησαν οι εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, νέου πειθαρχικού και εκλεκτόρων για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Η εκλογική διαδικασία  ολοκληρώθηκε σε κλίμα σεβασμού και αξιοπρέπειας όπως αρμόζει στον επιστημονικό κλάδο των Φαρμακοποιών , ο οποίος διαδραματίζει σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στον τομέα της Υγείας.

Η προσέλευση των μελών του ΦΣΔ ήταν αθρόα, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον αλλά και την ανησυχία των μελών για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο. Πρώτος αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου»  με ποσοστό 83,46% που αντιστοιχεί σε οκτώ (8) έδρες ενώ ο συνδυασμός «Φαρμακοποιών Ανανέωση και Ομόνοια Δωδεκανήσου»(ΦΑΡΜ.Α.Κ.Ο Δωδεκανήσου) με ποσοστό 16,54% καταλαμβάνει  μία (1) έδρα. Τις έδρες κατέλαβαν από την πλειοψηφία οι κ. Φουτούλης Νίκος, Παυλίδης Γιώργος, Παπαλαζάρου Κυριάκος, Κασάπης Κυριάκος, Αλαφάκης Γιώργος, Σταυράς Παντελής, Κατωγάς Ηλίας, Ψαράς Νικόλαος και από την μειοψηφία ο κ. Κώστας Γλεντής.

Εκπρόσωποι του Πανελληνίου εξελέγησαν ,  από τον συνδυασμό «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου» ( 2 έδρες)  οι κ. Ν. Φουτούλης, Ν. Βερβέρης και από τον συνδυασμό «Φαρμακοποιών Ανανέωση και Ομόνοια Δωδεκανήσου» (1 έδρα) ο κ. Γ. Αττιτής,  με αναπληρωματικούς τους κ.κ Γ. Παυλίδη, Κ. Παπαλαζάρου και  Χ. Πετρωνιάτη. Για το πειθαρχικό εκλέχθηκε ο κ. Ν. Πότσου με αναπληρωματικό τον κ. Ν. Βερβέρη.

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου» με επικεφαλής των κ. Νίκο Φουτούλη , ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες αλλά και για το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν, τόσο τα προβλήματα του κλάδου όσο και  τα θέματα του νευραλγικού τομέα της Υγείας που ταλανίζουν στο σύνολο την κοινωνία.

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου», θα συνεχίσει το έργο του, συνεργαζόμενος με όλα τα μέλη του συλλόγου , χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με ακεραιότητα και εντιμότητα όπως πάντα και όπως αρμόζει στον επιστημονικό κλάδο των Φαρμακοποιών ο οποίος βάλλεται έντονα και παράλογα τα τελευταία χρόνια. 

fs12 edapy
fs12 sydagografisi
fs12 eopyy
fs12 pfs
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας
Tηλ. 2241038151
Εφημερίες Ρόδου
Εφημερίες Νησιών

Login