Εκτύπωση
PDF

Διευκρινίσεις για την εκτέλεση συνταγών αναλωσίμων με άυλα barcode

07/12/18


Η ομάδα υποστήριξης eΔΑΠΥ της Διεύθυνσης Πληροφορικής του ΕΟΠΥΥ έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με την εκτέλεση συνταγών αναλωσίμων με άυλα barcode. Πιο συγκεκριμένα, διευκρινίζονται τα εξής:


-Δεν επιτρέπεται η εκτύπωση και των άυλων barcode της συνταγής στη σελίδα του παραπεμπτικού, αλλά πρέπει να γίνεται σε ξεχωριστή σελίδα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να γίνει σωστά η η ψηφιοποίηση της Υποβολής ώστε να προχωρήσει για εκκαθάριση.
-Τα άυλα barcode δεν χρειάζεται να επικολλούνται από τη στιγμή που εκτυπώνεται η ειδική σελίδα.
–Αναλώσιμα που έχουν άυλα barcode εκτελούνται αποκλειστικά με τη διαδικασία των άυλων barcode. Όσοι συνάδελφοι έχουν εκτελέσει παραπεμπτικά με αναλώσιμα που έχουν άυλα κουπόνια και εκ παραδρομής τα πέρασαν χειροκίνητα με αναζήτηση είδους, πρέπει να ακυρώσουν τα παραπεμπτικά και να τα επανεκτελέσουν με το σωστό τρόπο.
-Όταν η γνωμάτευση έχει εκτελεστεί με άυλα barcode, κατά την εκτέλεση της γνωμάτευσης παράγεται εκτύπωση στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τα άυλα barcode που χρησιμοποιήθηκαν. Αν δεν παραχθεί αυτή η σελίδα σημαίνει ότι η εκτέλεση δεν έγινε με άυλα barcode ή είχε άλλο τεχνικό πρόβλημα ο φαρμακοποιός (πχ βλάβη του εκτυπωτή του). Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να αναζητήσει τη συνταγή και να κάνει επανεκτύπωση.
-Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εφαρμογής, σε περίπτωση ακύρωσης μιας γνωμάτευσης τα άυλα barcode που χρησιμοποιήθηκαν απελευθερώνονται. Υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις, που από σφάλμα των ηλεκτρονικών συστημάτων μπορεί να παραμείνουν δεσμευμένα. Σε αυτή την περίπτωση κάθε φαρμακείο ή πάροχος που θα λάβει μήνυμα περί μη αποδέσμευσης του άυλου θα πρέπει να απευθυνθεί στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  αναφέροντας τον αριθμό του άυλου barcode.


Εκτύπωση
PDF

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ

05/12/2018

 

Συνάδελφοι, όπως ενημερωθήκαμε από την ΠΕ.ΔΙ ΕΟΠΥΥ.Δωδεκανήσου όλες οι ενστάσεις των παρόχων που διαβιβάζονται προς εξέταση από την Επιτροπή Ενστάσεων Παρόχων,πρέπει να περιέχουν απαραίτητα την κατάσταση Μεταβολών – Περικοπών της υποβολής για την οποία υποβάλλει ένσταση ο πάροχος καθώς και όλα τα δικαιολογητικά τα οποία και αναιρούν το αποτέλεσμα του πρωτογενούς ελέγχου.

Επίσης  από τώρα και στο εξής δεν θα γίνονται δεκτά συμπληρωματικά δικαιολογητικά μετά την εξέταση της ένστασης του παρόχου.

Εκτύπωση
PDF

Υπεγράφη η νέα Συλλογική Σύμβαση Προμήθειας Φαρμάκων με τον ΕΟΠΥΥ

28/11/2018

Συνάδελφοι,όπως γνωρίζετε, στις 31.10.2018 υπεγράφη νέα Συλλογική Σύμβαση Προμήθειας Φαρμάκων με τον ΕΟΠΥΥ, διάρκειας δύο ετών, ήτοι από 01.11.2018 έως 31.10.2020, υπό τους αυτούς όρους και συμφωνίες με την προηγούμενη συλλογική σύμβαση

Όσοι από εσάς δεν επιθυμούν να εκτελούν συνταγές των ασφαλισμένων του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ πρέπει να δηλώσουν αυτό εγγράφως και πλήρως αιτιολογημένα στον Φαρμακευτικό Σύλλογο, μέσα σε ένα (1) μήνα από την έναρξη ισχύος της παρούσης σύμβασης ή από την έναρξη της λειτουργίας του φαρμακείου.

Εκτύπωση
PDF

Παράδοση φαρμακευτικού υλικού στην 95 ΑΔΤΕ.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου κατόπιν αιτήματος της 95 ΑΔΤΕ, παρέδωσε σήμερα Τρίτη 30 Οκτωβρίου φαρμακευτικό υλικό για επιπρόσθετες ανάγκες του Στρατού, καθώς και δύο πανό-λάβαρα για  την Διοίκηση.  Συγκεκριμένα παραδόθηκαν είκοσι (20) φαρμακεία πλήρως εφοδιασμένα με φαρμακευτικό υλικό, τα οποία θα διανεμηθούν στις μονάδες του νησιού.

Ο Φ.Σ.Δ πάντα ευαισθητοποιημένος και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του στρατού στην ακριτική περιοχή μας, συνεχίζει την άριστη συνεργασία με την διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι αδιάλειπτη και συνεπής.

ADTE1

ADTE2

Επικοινωνiα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας:

τηλ. 22410 38151
fax. 22410 38153
email. farmsyldod@gmail.com

Φορμα Επικοινωνιας

 

Φωτογραφίες

spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight

Newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία

Name:
Email: