Εκτύπωση
PDF

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

 

28/12/2018

Συνάδελφοι,όπως σας ενημερώσαμε με μήνυμα, ξεκίνησε από τον ΕΟΠΥΥ η εφαρμογή του νόμου που προβλέπει εκπτώσεις για τα φαρμακεία που πετυχαίνουν τον στόχο τους στην χορήγηση των γενοσήμων.

Ο Φ.Σ.Δ πρώτος και ίσως μοναδικός ζήτησε την εφαρμογή του νόμου αμέσως μόλις επιβλήθηκε το απαράδεκτο χαράτσι του 0,8% με επιστολή του προς τον Π.Φ.Σ που επισυνάπτουμε αλλά και με τοποθέτηση του στην τελευταία Γ.Σ του Π.Φ.Σ.

Για μια ακόμα φορά αθόρυβα δικαιωνόμαστε σήμερα. Παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι με την δικηγόρο του συλλόγου σε συνεργασία με την νομική υπηρεσία του Π.Φ.Σ να προσφύγουμε και κατά της απαράδεκτης επιβολής του 0.8% και αμέσως μετά τις γιορτές θα ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες ενέργειες.

Καλές Γιορτές.

Ακολουθεί η επιστολή:                                                                                     ΡΟΔΟΣ 26/06/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ύστερα από την ψήφιση του Ν.4549/2018 (άρθρο 26) με τον οποίο επιβάλλεται ένα ακόμα άδικο χαράτσι στους φαρμακοποιούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε: 

- Γιατί δεν έχει τεθεί ακόμη σε εφαρμογή το άρθρο 88 του Ν.4472/2017.

- Εάν εκκρεμεί η Υ.Α. που θα εξειδικεύει τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες εφαρμογής του νόμου και ποιες ενέργειες έχουν γίνει προς την κατεύθυνση αυτή.


- Με δεδομένο ότι οι νομοθετήσεις των άρθρων 88 και 26 των Νόμων 4472/2017 και 4549/2018 αντίστοιχα, έγιναν για να πετύχει η χώρα μας τον στόχο της αύξησης των γενοσήμων (στον οποίο εξακολουθεί να υπολείπεται), εάν γνωρίζουν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι θεσμοί για την μη εφαρμογή του Νόμου 4472, που έχει ψηφισθεί από τον Μάιο του 2017.


Συναδελφικά,

 

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Δ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Φουτούλης                             Κυριάκος Παπαλαζάρου

Επικοινωνiα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνηστε μαζι μας:

τηλ. 22410 38151
fax. 22410 38153
email. farmsyldod@gmail.com

Φορμα Επικοινωνιας

 

Φωτογραφίες

spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight
spotlight spotlight spotlight

Newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία

Name:
Email: